Aangenaam kennis te maken

“Aangenaam kennis te maken.” Een zin die tegenwoordig een hele andere betekenis heeft gekregen. In de digitale wereld heeft u al lang kennis met me gemaakt via dit blog, mijn Facebook-profiel, Twitter-account of Linkedin-pagina. U bent er al achter gekomen dat ik bij Cordstrap werk. En dat digital marketing echt m’n ding is. Daarom schrijf ik buiten mijn werk ook artikelen op dit blog. Gewoon, om u en uw onderneming een stapje verder te brengen. En, als mijn kennis op dit blog voor uw onderneming het verschil maakt, dan zou ik het leuk vinden om met u een keer de hand te schudden en kennis te maken.

Contactgegevens

Roy Janssen
Graaf Gerhardstraat 38, Venlo
online@royjanssen.com
06-22046563

Voor ondersteuning op het gebied van Online Marketing heb je na een 1 uur weer vele nieuwe tips en wetenswaardigheden.

Geert Broekmans, Broekmans Patisserie Venlo

Roy is een zeer getalenteerde en gedreven professional, die altijd zoekt naar verbeteringen op het gebied van online marketing.

Rene Bouten, Sterke Zet

Roy heeft vandaag in het kader van de minor bedrijfscommunicatie een heel boeiend gastcollege gegeven aan vierdejaars studenten vrijetijdsmanagement over online marketing. Roy beschikt naast diepgaande kennis ook over goede presentatievaardigheden.

Frank Kriesels, NHTV Internationale Hogeschool Breda

Roy heeft ervoor gezorgd dat de online marketing van Leolux op de kaart gezet, ontwikkeld en vormgegeven is. De zichtbaarheid en vindbaarheid van Leolux is daardoor aantoonbaar verhoogd. Roy heeft blijk gegeven van zijn grote analytische zienswijze en heeft diverse strategische partners aan ons weten te binden.

Nancy Ummels, Leolux

Roy looks in a very professional manner, what opportunities the digital marketing opens in B2B. His strength to measure and evaluate the digital marketing activities is very cost effective for the company.

Sofia Hermansson, Bruynzeel Storage Systems