Op 22 augustus 2015 gaven wij elkaar het jawoord. Samen met jullie beleefden we waanzinnig mooie dagen in Italië.

In 2025 zijn we alweer 10 jaar getrouwd. Het lijkt ons leuk om dan, samen met jou, oude herinneringen op te halen en nieuwe te maken.

Daarom zijn jullie van harte uitgenodigd van 16 t/m 20 juli 2025 bij Al Rocol in Italie.

16 t/m 20 juli 2025

Je bepaalt zelf of je komt, wanneer je komt en hoe lang je blijft.

Al Rocol

We verblijven in Al Rocol in het Italiaanse dorpje Ome in Brescia.

Vraag en antwoord

Quanto costa?

Dat is aan jezelf. Je bepaalt namelijk zelf of je komt en hoe lang je blijft. Wij verzamelen alle reserveringen en stemmen dit af met Al Rocol. Op de dagen dat er voldoende gasten zijn, kunnen we bij Al Rocol eten.

Kosten voor reis en verblijf zijn voor eigen rekening. Ter indicatie: een tweepersoonskamer zit rond 125 euro per nacht. Een 4-persoonskamer of appartement rond de 160 p.n., inclusief ontbijt.

Waar was het ook alweer?

Cantina e Agriturismo Al Rocol

Via Provinciale, 79, 25050 Ome BS, Italië [MAPS]

Auto: Vanuit Venlo is het ongeveer 10-11 uur rijden.

Vliegen: Het handigste is om naar Milaan-Bergamo te vliegen. Dat kan vanaf Eindhoven en Weeze met Ryanair. Via Düsseldorf vlieg je met Eurowings.

Wie zijn er allemaal uitgenodigd?

In de afgelopen 10 jaar is er veel gebeurd. ‘Oude Oma’ is ondertussen helaas overleden. Ook zijn er wat vriendschappen door de tijd heen verwaterd maar ook weer nieuwe ontstaan.

Naast de familie van Roy en Danielle zijn beide vriendengroepen met aanhang en kids van harte uitgenodigd. Als je ons laat weten of en wanneer je komt dan zetten we dat voor het overzicht op deze pagina.

Wie en hoe laat ik weten of ik erbij ben?

Laat het Roy of Danielle voor de herfstvakantie van 2024 met een appje weten of, wanneer en met hoeveel personen je komt. Wij zorgen voor de reservering van de kamer bij Al Rocol.

In 2015 hadden we heel Al Rocol voor onszelf. Nu weer?

Dat ligt eraan met hoeveel gasten we zijn 😉

Gaan we wat speciaals doen?

We doen de bruiloft niet over. In plaats daarvan zouden we het leuk vinden met jou te toasten als je er bent.

We genieten van de Italiaanse zon en de Limburgse gezelligheid. Als de keuken open is, kunnen we samen een hapje eten. Een bezoek aan de wijnkelders van Al Rocol is altijd mogelijk. Uiteraard kun je in de regio genoeg uitstapjes maken.

Zodra we weten met hoeveel vrienden we ongeveer zijn, kunnen we voor de liefhebber wat gezamenlijke activiteiten plannen.

Zijn jullie teleurgesteld als ik besluit om niet te komen?

Het lijkt ons tof om dit moment samen te beleven. Het is natuurlijk geheel vrijblijvend en begrijpen het volkomen als je besluit niet te komen.

Caravan?

Kom je liever met de Tabbert, Knaus of Kip? Dat kan ook. Er zijn 7 plekken voor mensen die graag de eigen woning en hagelslag meenemen.

Ben je er weer bij? Laat het ons graag even weten!