Skip to main content

Na tien jaar digital marketing vond ik het wel welletjes. Niet alleen omdat ‘digital’ tegenwoordig vanzelfsprekend is. Ook omdat ik zag hoe mijn jongste zoon van (toen) 1 jaar op een zaterdagmiddag mijn Ipad kon unlocken en Youtube ging kijken. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Voor mij was dat het moment om digital van m’n kaartje te halen. Als ik de tijd tien jaar zet…wie zou dan wie iets nieuws leren over ‘digital’?

Tuinderszoon

Als zoon van de beroemdste tomatenteler van Nederland krijg ik vaak de vraag of het niet erg vond dat ik niet in z’n voetsporen ben getreden. Van mijn kant was het logisch dat ik niet in de zaak ging. Ik had immers geen groene vingers en vond commercie veel interessanter. Je kunt je ook afvragen wat het beroep van m’n vader eigenlijk is. Tomatenteler of marketeer? Ik hoop dat ik ‘m als marketeer in de agro-sector ooit kan evenaren.

Marketeer van nu

Na tien jaar digital marketing in de maakindustrie is de eerste stap gezet. Ik ben werkzaam in de prachtige agro-sector als marketing manager bij Scelta Mushrooms. De tweede stap, ooit zo goed worden als m’n pa, zal nog wel een poos duren. In de agro-marketing is er in een generatie wel veel veranderd. Zo is de ‘digital’ van niet bestaand naar onmisbaar gegaan. De sector wordt steeds volwassener en behoort tot de wereldtop qua innovatie. Ook zijn er steeds meer ondernemers die hun hoofd hebben gedraaid. Van het gewas naar de markt. Van een focus op productie naar een focus op de klant. De marketeer van nu is klantgericht en data gedreven.

Tot slot nog even wat wetenswaardigheden over mezelf voor de liefhebber: gelukkig getrouwd, 2 prachtige zonen, trotse Venlonaar, studiebol, af en toe sportief, nerd van de familie maar bovenal ook een heel tevreden mens.

 

 

 

 

Voor ondersteuning op het gebied van online marketing heb je na 1 uur weer veel nieuwe tips en wetenswaardigheden.

Geert Broekmans, Broekmans Patisserie

Roy is een zeer getalenteerde en gedreven professional, die altijd op zoek is naar verbeteringen op het gebied van online marketing.

Rene Bouten, SterkeZet

Roy heeft vandaag in het kader van de minor bedrijfscommunicatie een heel boeiend gastcollege gegeven aan vierdejaars studenten vrijetijdsmanagement over online marketing. Roy beschikt naast diepgaande kennis ook over goede presentatievaardigheden

Frank Kriesels, NHTV Internationale Hogeschool Breda

Roy heeft ervoor gezorgd dat de online marketing van Leolux op de kaart gezet, ontwikkeld en vormgegeven is. De zichtbaarheid en vindbaarheid van Leolux is daardoor aantoonbaar verhoogd. Roy heeft blijk gegeven van zijn grote analytische zienswijze en heeft diverse strategische partners aan ons weten te binden.

Nancy Ummels, Leolux

Roy looks in a very professional manner, what opportunities the digital marketing opens in B2B. His strength to measure and evaluate the digital marketing activities is very cost effective for the company.

Sofia Hermansson, Bruynzeel Storage Systems

I've come to know Roy as a knowledgeable, professional 'digital native'. He has laid the 'digital foundation' at Cordstrap, so now we can work together to take the company to the next level and become more customer centric. As a collegae, Roy is amicable, always in for a laugh and a joke - what makes it a pleasure to work with him.

Rick Maresh, Digital Product Owner Cordstrap

Roy heeft mij heel hartelijk (en succesvol!) geholpen nadat ik hem telefonisch benaderde voor een probleem in Google Analytics. En dat zonder elkaar al te kennen. Hij stelde zich heel hulpvaardig op en heeft ervoor gezorgd dat ik verder kon met het project waar ik mee bezig was. Ook gaf hij aan dat als ik in de toekomst nog een vraag had, ik altijd bij hem terecht kon. Voor mij een schoolvoorbeeld van elkaar verder willen helpen en beter maken!

Emma de Graaf, Community Manager NS

Roy has shown to be a highly valued asset at Bruynzeel with his knowledge, experience and passion for digital media at an international level. The ease at which he understands the complexity of tomorrows digital landscape reduces risks and ensures value of investments in the projects he manages. He is a high-level thinker that digs deep into analytic data with a great dedication to learn about customer behavior for the purpose of lead generation. Roy is a collaborator and a kind, respectful person which I appreciate working with.

Jorgen Wik-Dahl

Stuur me gerust een mail met het formuliertje hieronder.

  Hey Roy,

  ik heb de volgende uitdaging:

  Kun je me hiermee helpen? Neem gerust contact met me op via mail of bel me op nummer

  Ik hoor graag van je.

  Met vriendelijke groet,

  van